<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&amp;tid=2613849313670&amp;pd[em]=<hashed_email_address>&amp;noscript=1">
Book møde
Få tilbud
header-1

Køkkenfronter og -låger

Snedkereret til dig efter alle kunstens håndværksmæssige traditioner

Group 16 Produceret og designet i Danmark

Vores 5 snedkerlavede designs

Med en drøm om at kunne få ethvert IKEA skab til at ligne den smukkeste snedkerløsning, har vi snedkereret alle vores køkkenfronter og køkkenlåger, så de passer perfekt til IKEAs prisvenlige skabe.

plus-1
Den med det runde greb

Plus 1

Moderne fortolkning af en retro låge, der passer ind i det moderne- og stilbevidste hjem. Kanter i massiv træ og med en overflade i håndsorteret træfinér, fenix laminat eller linoleum.

plus-2
Den med det aflange greb

Plus 2

Dette er vores design med et horisontalt indfræset greb. Du opnår et meget stilrent og moderne look, som adskiller sig fra det klassiske grebsfrie udseende.

plus-3
Den helt glatte

Plus 3

Vores helt enkle og klassiske design. Her får du en glat køkkenlåge eller køkkenfront, hvor du selv kan sætte dit eget præg med eget greb eller med push-out funktion.

plus-4
Den grebsfrie

Plus 4

Vores grebsfrie køkkenlåge får med det fineste håndsorterede træfinér, linoleum eller fenix laminat, det massive træ til at fremstå rent og eksklusivt.

Plusline
Den med træstavene

PlusLine

Her ser du vores mest efterspurgte snedkerfront til køkkenet, der med sine flotte vandrette træstave, får det massive træ til at fremstå smukt og eksklusivt.

Eksklusive materialer til eksklusive køkkener

På snedkeriet arbejder vi kun med de bedste materialer.

FormPlus-Hvid-eg

Hvid eg

FormPlus-Teak

Teak

FormPlus - Fenix Verde Brac

Laminat

Fingertappede træskuffer

skuffer-1
Snedkerdetaljen

Træskuffer i massiv egetræ

Få udstillingen med hjem

Lån en snedkerkasse med vareprøver og mærk forskellen

Få Form Plus hjem i stuen, så du kan træffe den helt rigtige beslutning i dit eget lys og arkitektur.

Lån en snedkerkasse

Eller book møde online eller i butik

Du får hjælp hele vejen

1

Bliv inspireret og få idéer

Der er masser af inspiration at finde på sociale medier som Pinterest  eller i boligmagasiner. Du kan også se mange flere snedkerkøkkener her på siden, eller booke et møde i vores udstilling. Slip fantasien løs, sæt barren så højt som muligt.

2

Overvej et snedkerkøkken

Du kommer frem til, at et snedkerkøkken kunne være noget for dig. Men det lyder dyrt? Hvad koster det? Og hvordan er kvaliteten? Du læser videre og ser vores priseksempler, og bestiller en snedkerprøvekasse.

3

Mærk forskellen

Med snedkerkassen i hænderne mærker du detaljerne i vores designs og materialer. Alt er lavet efter den stolte snedkermetode, som man har brugt i årtier.

4

Få køkkentegning og tilbud

Nu er det næste skridt at designe dit drømmekøkken i IKEA med deres køkkenskabe. Tegningen fra IKEA sender du til os sammen med ønsker til fronter og designs, og vi vender hurtigt tilbage med et tilbud inklusive flotte 3D-tegninger.

5

Gennemgang i vores udstilling

Det er en stor beslutning at købe et snedkerkøkken. Derfor anbefaler vi altid, at man booker tid i vores udstilling. Så får man en grundig rundvisning og får vist de løsninger, man måske slet ikke vidste kunne lade sig gøre.

6

Tillykke! Du er nu ejer af et smukt snedkerkøkken

Cirka 8 uger efter bestilling, modtager du løsningen fra vores danske snedkeri. Din drøm er gået i opfyldelse, og du kan nu læne dig tilbage og nyde dit nye smukke IKEA-hackede snedkerkøkken. Velkommen i klubben 😀

Form_plus_logo_pos-1
Kan du dufte savsmulden?

Besøg snedkeriet med Jesper

Som snedkere og køkkenelskere går vi meget op i håndværkstraditionerne og kvaliteten. Derfor er alle vores snedkerier nøje udvalgt. De små snedkervirksomheder har forskellige specialer og leverer kun kvalitetsprodukter.

Læs mere om kvaliteten

Vores kunder byder dig indenfor

Jacob og Gitte
Gitte og Jacob
Og deres Plus 1
case-3-small
Marie Louise og Philip
Og deres Plus 2
Sara og Janus
Sara og Janus
Og deres Plus 1