<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&amp;tid=2613849313670&amp;pd[em]=<hashed_email_address>&amp;noscript=1">
Book møde
Få tilbud
bund-8

Hos FormPlus vil vi leverer unikke snedkerkøkkener til priser, der ikke giver dig mareridt om natten

Group 16 Produceret og designet i Danmark

Vores vision

Vores vision er klar: Vi vil levere unikke snedkerkøkkener til priser, der ikke giver dig mareridt om natten. Derudover har vi en dybtliggende DNA, der gør, at vi aldrig vil gå på kompromis med vores råvarer, kvalitet eller med detaljerne i det færdige snedkerkøkken. Tilsammen danner vores vision og DNA grobund for, at vi kan tage det bedste fra to verdener – nemlig IKEAs køkkenskabe, der er af den absolut bedste kvalitet og “value for the money” – og kombinere det med vores snedkerdetaljer, som vi køkkenelskere godt ved, er det, der gør hele forskellen.

Snedkermesterens kvalitet

Snedkermesters stolthed ligger i vores ekslusive råvarer. Her bliver det massive træ til de enkelte låger og skuffer nøje udvalgt for at sikre den perfekte åretegning og farvenuance – hver gang. Vores materialer er udvalgt med omhu, hvilket blandt andet betyder, at vores linoleum er af den bedste kvalitet, vores laminat er det helt nye fenix laminat og vores træfinér er ikke købt ind i storkøb, men derimod håndsorteret af snedkermesteren selv.

Detaljen gør forskellen

Vores baggrund i snedkerfaget blandet med en passion for eksklusive snedkerkøkkener gør, at vi ved, at det er detaljerne og håndværket, der gør hele forskellen. Denne passion kommer til udtryk i det færdige resultat, hvorfor vi altid kræser om detaljerne og det gode håndværk.

Dansk Design

Hos os får du muligheder og designs, som du ikke finder andre steder. Her sammensætter du selv dit nye køkken, og vi fastlåser dig aldrig på et snævert valg af materialer eller farver, da vi har den filosofi, at det ikke er os, der er eksperterne i dit køkken – det er dig!

Alle vores eksklusive køkkenlåge- og træskuffedesigns er selvfølgelig snedkereret så smart, at de passer til hele IKEAs køkkensystem.

Men Hvorfor IKEA?

Det kommer efterhånden ikke som nogen overraskelse, når vi siger, at IKEA leverer kvalitet i topklasse til meget billige priser. Udover at elske IKEA for dets kvalitet, så elsker vi IKEAs køkkenskabe for deres simple modulopbygning. Modsat mange andre køkkenfirmaer, der ofte har flere hundrede forskellige køkkenskabe, så har IKEA meget få. Det er med til at sikre, at vores snedkermester kan levere den ekstremt høje kvalitet og detaljegrad, der er kendetegnet ved et køkken fra FormPlus.

Det er dog vigtigt at understrege, at IKEA er et varemærke af Inter IKEA Systems B.V, og at FormPlus ikke er tilknyttet Inter IKEA System B.V. eller Inter IKEA Systems B.V.s varemærke på nogen måde.

Du får hjælp hele vejen

1

Bliv inspireret og få idéer

Der er masser af inspiration at finde på sociale medier som Pinterest  eller i boligmagasiner. Du kan også se mange flere snedkerkøkkener her på siden, eller booke et møde i vores udstilling. Slip fantasien løs, sæt barren så højt som muligt.

2

Overvej et snedkerkøkken

Du kommer frem til, at et snedkerkøkken kunne være noget for dig. Men det lyder dyrt? Hvad koster det? Og hvordan er kvaliteten? Du læser videre og ser vores priseksempler, og bestiller en snedkerprøvekasse.

3

Mærk forskellen

Med snedkerkassen i hænderne mærker du detaljerne i vores designs og materialer. Alt er lavet efter den stolte snedkermetode, som man har brugt i årtier.

4

Få køkkentegning og tilbud

Nu er det næste skridt at designe dit drømmekøkken i IKEA med deres køkkenskabe. Tegningen fra IKEA sender du til os sammen med ønsker til fronter og designs, og vi vender hurtigt tilbage med et tilbud inklusive flotte 3D-tegninger.

5

Gennemgang i vores udstilling

Det er en stor beslutning at købe et snedkerkøkken. Derfor anbefaler vi altid, at man booker tid i vores udstilling. Så får man en grundig rundvisning og får vist de løsninger, man måske slet ikke vidste kunne lade sig gøre.

6

Tillykke! Du er nu ejer af et smukt snedkerkøkken

Cirka 8 uger efter bestilling, modtager du løsningen fra vores danske snedkeri. Din drøm er gået i opfyldelse, og du kan nu læne dig tilbage og nyde dit nye smukke IKEA-hackede snedkerkøkken. Velkommen i klubben 😀

Få udstillingen med hjem

Lån en snedkerkasse med vareprøver og mærk forskellen

Få Form Plus hjem i stuen, så du kan træffe den helt rigtige beslutning i dit eget lys og arkitektur.

Lån en snedkerkasse

Eller book møde online eller i butik

Form_plus_logo_pos-1
Kan du dufte savsmulden?

Besøg snedkeriet med Jesper

Som snedkere og køkkenelskere går vi meget op i håndværkstraditionerne og kvaliteten. Derfor er alle vores snedkerier nøje udvalgt. De små snedkervirksomheder har forskellige specialer og leverer kun kvalitetsprodukter.

Læs mere om kvaliteten

Vores kunder byder dig indenfor

Jacob og Gitte
Gitte og Jacob
Og deres Plus 1
case-3-small
Marie Louise og Philip
Og deres Plus 2
Sara og Janus
Sara og Janus
Og deres Plus 1