<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&amp;tid=2613849313670&amp;pd[em]=<hashed_email_address>&amp;noscript=1">
G-2 (1)
G-5 (3)
clickable-2 (1)
bund-8

Mød alle os køkkenelskere fra FormPlus

Hos os er du i hænderne på et dedikeret hold med en vision om at levere unikke snedkerkøkkener til priser, der ikke giver dig mareridt om natten.

Group 16 Produceret og designet i Danmark
368591 Præcis som du vil have det
jesper-lykkeshov-300x293
Jesper Lykkeskov
Køkkenelsker, Snedker & Grundlægger af FormPlus

En mand, der altid tænker på køkkener. Jesper og Anne har tre børn - Erik på 1 år, Andrea på 3 og FormPlus på 5 år. Uddannet snedker, bor i Hou og drømmer om engang at få tid til at sejle med sin familie.

+45 7060 5098
info@formplus.dk

Tom Bjørnholt Winding-Andersen
Tom Bjørnholt Winding-Andersen
Ordre- & Kundechef, Snedker & Køkkenelsker

Tom er snedker og en rigtig træ- og detaljenørd, der elsker gennemtænkte løsninger. Hjemme er det hygge med familien i gården og i haven, han vægter højt.

+45 7060 5098
info@formplus.dk

Line Nørtoft
Line Nørtoft
Ordrebehandler & Køkkenelsker

Line er familiemenneske med stort F. Foruden sin store interesse for at nørde køkkendetaljer, bruger hun sin fritid på oplevelser i ind- og udland sammen med venner og familien, hvis ikke hun er igang med et renoveringsprojekt derhjemme. Line sidder nemlig sjældent stille.

+45 7060 5098
info@formplus.dk

Arnfinn Hansen
Arnfinn Hansen
Ordrebehandler & Køkkenelsker

Firmaets gamle ugle med 20 års erfaring i branchen. Arnfinn har haft egen køkkenfabrik i 10 år og er stadig nysgerrig efter nye oplevelser. Han elsker - udover køkkener - øl, fodbold og minigolf.

+45 7060 5098
info@formplus.dk

Anette Rasmussen
Anette Rasmussen
Ordrebehandler & Køkkenelsker

Anette har en stor interesse i boligindretning og især køkkener, og hun kombinerer det med en stærk sans for detaljer og struktuer. Hun er også meget kollegial på kontoret, og elsker oplevelser og rejser med familien.

+45 7060 5098
info@formplus.dk

Ranjith Runage
Ranjith Runage
Ordrebehandler & Køkkenelsker

Ranjith elsker at lave mad, og derfor er et lækkert køkken et must for ham! I sin fritid bruger han meget tid sammen med sine børn, rejser ud i den danske natur, gerne kombineret med lystfiskeri. Og så er han gammel cricket-spiller!

+45 7060 5098
info@formplus.dk

Kasper Dittmer
Kasper Dittmer
Grafisk designer & Køkkenelsker

Kasper er en kaffedrikkende detaljerytter med stort D. Han har flair for indretning og møbelbyggeri. Kasper finder det for koldt at bade om sommeren, men elsker vinterbadning. Og køkkener.

+45 7060 5098
info@formplus.dk

Jeppe Callesen
Jeppe Callesen
Kundeoplevelsesmedarbejder & Køkkenelsker

Jeppe har stor sans for service, om det så er at hjælpe ældre damer over vejen, give plads i køen i supermarkedet eller hjælpe vores kunder med den bedste oplevelse både før, under og efter købet af et drømmekøkken!

+45 7060 5098
info@formplus.dk

Line Asmussen
Line Asmussen
Kundeoplevelsesmedarbejder & Køkkenelsker

Line er en af vores studentermedhjælpere, der til dagligt studerer erhvervssprog og international erhvervskommunikation i spansk på Aarhus Universitet. Den kærlighed hun har til det spanske sprog, har hun også til forskellige gør-det-selv projekter.

+45 7060 5098
info@formplus.dk

Thomas Faber
Thomas Faber
Indretningskonsulent & Køkkenelsker

Thomas er et omvandrende leksikon i danske møbelklassikere, han er glad for dansk design. Samme kærlighed har han til køkkener, god mad og gin.

+45 6110 0787
thomas@formplus.dk

Camilla Thomsen
Camilla Thomsen
Indretningskonsulent & Køkkenelsker

Elsker at renovere/bygge huse – det betyder nemlig nye indretningsprojekter! Mor til to voksne drenge og et varierende antal internathunde😊
Camilla bor et stenkast fra kontoret i Aarhus og er indfødt Højbjergenser! Når tiden er til det, bliver den brugt på løb, vinterbadning, smykkeproduktion og custommade interiør og mode:-)

+45 7196 9749
camilla@formplus.dk

Nadja Fischer
Nadja Fischer
Indretningskonsulent & Køkkenelsker

Nadja er i gang med en totalrenovering af en gammel murermestervilla sammen med sin kæreste, som er tømrer.
Hun er en rigtig bolig-nørd, som elsker indretning af hjemmet. Hjerterummet er køkkenet, som hun elsker at dele med venner og familie til gode middage og drinks.

+45 7199 5473
nadja@formplus.dk

Morten Georgsen
Morten Georgsen
Indretningskonsulent & Køkkenelsker

Morten er uddannet skibshandler og begyndte i køkkenbrancen for over 25 år siden. Morten leverer en service, der er svær at finde i branchen. Ofte mødes han med kunder på skæve tidspunkter - hvis kunden har brug for det. Og hans kunder kan altid få fat i ham, også i weekenden - og også efter, ordren er indgået. Morten elsker kombinationen godt, dansk snedkerhåndværk og IKEA's store program af prisrigtige kabinetter. Fritiden bruges med familien på Østerbro eller sommerhuset på Marielyst.

+45 7196 0423
morten@formplus.dk

Ole Rosenquist
Ole Rosenquist
Indretningskonsulent & Køkkenelsker

Ole er noget af et kinderæg - han elsker at udføre sine egne byggeprojekter da han som arkitekt både kan tegne, projektere og bygge dem.
Og så er der ikke noget bedre end følelsen af et velgjort stykke arbejde. Lige fra at renovere bindingsværk eller reparere børnenes legetøj. Han elsker at få køkkenoplevelsen til at blive en helhedsoplevelse mellem rummet og smukt og funktionelt køkken i høj kvalitet.

+45 7196 2348
ole@formplus.dk

 

Sabine Martens Latt
Sabine Martens Latt
Indretningskonsulent & Køkkenelsker

Med en baggrund som møbel- og indretningsdesigner har Sabine et stærkt øje for at komponere køkkenløsninger, der både funktionelt og æstetisk går op i en grafisk enkelhed. Privat er vand dog hendes foretrukne element, og hun bruger derfor det meste af hendes fritid og ferier på at vinterbade, svømme eller sejle.

+45 7196 7387
sabine@formplus.dk

Steffen Høier
Steffen Høier
Indretningskonsulent & Køkkenelsker

Steffen er altid garant for en historie fra de varme lande. Han har nemlig boet der i 10 år.
Passioneret køkkendesigner, der elsker god mad og ikke mindst et godt glas vermouth. Privat er han gift med Maria og sammen nyder de Københavns mange kulturelle tilbud.

+45 7196 9756
steffen@formplus.dk

lille-Snedkerkasse-16x9-pause
Få udstillingen med hjem

Bestil vores snedkerkasse med vareprøver og mærk forskellen

Få Form Plus hjem i stuen, så du kan træffe den helt rigtige beslutning i dit eget lys og arkitektur.

Bestil en snedkerkasse

Eller book møde online eller i butik

Du får hjælp hele vejen

1

Bliv inspireret og få idéer

Der er masser af inspiration at finde på sociale medier som Pinterest  eller i boligmagasiner. Du kan også se mange flere snedkerkøkkener her på siden, eller booke et møde i vores udstilling. Slip fantasien løs, sæt barren så højt som muligt.

2

Overvej et snedkerkøkken

Du kommer frem til, at et snedkerkøkken kunne være noget for dig. Men det lyder dyrt? Hvad koster det? Og hvordan er kvaliteten? Du læsere videre og ser vores priseksempler, og bestiller en snedkerprøvekasse.

3

Mærk forskellen

Med snedkerkassen i hænde mærker du detaljerne i vores designs og materialer. Alt er lavet efter den stolte snedkermetode, som man har brugt i årtier.

4

Få køkkentegning og tilbud

Nu er det næste skridt at designe dit drømmekøkken i IKEA med deres køkkenskabe. Tegningen fra IKEA sender du til os sammen med ønsker til fronter og designs, og vi vender hurtigt tilbage med et tilbud inklusive flotte 3D-tegninger.

5

Gennemgang i vores udstilling

Det er en stor beslutning at købe et snedkerkøkken. Derfor anbefaler vi altid, at man booker tid i vores udstilling. Så får man en grundig rundvisning og får vist de løsninger, man måske slet ikke vidste kunne lade sig gøre.

6

Tillykke! Du er nu ejer af et smukt snedkerkøkken

Cirka 8 uger efter bestilling, modtager du løsningen fra vores danske snedkeri. Din drøm er gået i opfyldelse, og du kan nu læne dig tilbage og nyde dit nye smukke IKEA-hackede snedkerkøkken. Velkommen i klubben 😀

Form_plus_logo_pos-1
formplus-produktfilm-med-undertekster
Kan du dufte savsmulden?

Besøg snedkeriet med Jesper

Som snedkere og køkkenelskere går vi meget op i håndværkstraditionerne og kvaliteten. Derfor er alle vores snedkerier nøje udvalgt. De små snedkervirksomheder har forskellige specialer og leverer kun kvalitetsprodukter.

Læs mere om kvaliteten

Vores kunder byder dig indenfor

Jacob og Gitte
Gitte og Jacob
Og deres Plus 1
case-3-small
Marie Louise og Philip
Og deres Plus 2
Sara og Janus
Sara og Janus
Og deres Plus 1