<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&amp;tid=2613849313670&amp;pd[em]=<hashed_email_address>&amp;noscript=1">
Book møde
Få tilbud
bund-8

Mød alle os køkkenelskere fra Form Plus

Hos os er du i hænderne på et dedikeret hold med en vision om at levere unikke snedkerkøkkener til priser, der ikke giver dig mareridt om natten.

Group 16 Produceret og designet i Danmark
Line Nørtoft
Line Nørtoft
Projektleder

Line er familiemenneske med stort F. Foruden sin store interesse for at nørde køkkendetaljer, bruger hun sin fritid på oplevelser i ind- og udland sammen med venner og familien, hvis ikke hun er igang med et renoveringsprojekt derhjemme. Line sidder nemlig sjældent stille.

Aarhus
+45 7060 5098

info@formplus.dk

Anette Rasmussen
Anette Rasmussen
Projektleder

Anette har en stor interesse i boligindretning og især køkkener, og hun kombinerer det med en stærk sans for detaljer og struktuer. Hun er også meget kollegial på kontoret, og elsker oplevelser og rejser med familien.

Aarhus
+45 7060 5098

info@formplus.dk

Form_plus_logo_pos (1)
Jesper Lodberg
Direktør & Køkkenelsker

København
+45 7060 5098

info@formplus.dk

Line Asmussen
Line Asmussen
Kundeoplevelsesmedarbejder & Køkkenelsker

Line er en af vores studentermedhjælpere, der til dagligt studerer erhvervssprog og international erhvervskommunikation i spansk på Aarhus Universitet. Den kærlighed hun har til det spanske sprog, har hun også til forskellige gør-det-selv projekter.

Aarhus
+45 7060 5098

info@formplus.dk

Ole Rosenquist
Ole Rosenquist
Indretningskonsulent & Køkkenelsker

Ole er noget af et kinderæg - han elsker at udføre sine egne byggeprojekter da han som arkitekt både kan tegne, projektere og bygge dem.
Og så er der ikke noget bedre end følelsen af et velgjort stykke arbejde. Lige fra at renovere bindingsværk eller reparere børnenes legetøj. Han elsker at få køkkenoplevelsen til at blive en helhedsoplevelse mellem rummet og smukt og funktionelt køkken i høj kvalitet.

København
+45 7196 2348

ole@formplus.dk

 

Sabine Martens Latt
Sabine Martens Latt
Indretningskonsulent & Køkkenelsker

Med en baggrund som møbel- og indretningsdesigner har Sabine et stærkt øje for at komponere køkkenløsninger, der både funktionelt og æstetisk går op i en grafisk enkelhed. Privat er vand dog hendes foretrukne element, og hun bruger derfor det meste af hendes fritid og ferier på at vinterbade, svømme eller sejle.

København
+45 7196 7387

sabine@formplus.dk

Josefine gravesen
Jackie Bertelsen
Indretningskonsulent & Køkkenelsker
Josefine gravesen
Josefine gravesen
Indretningskonsulent & Køkkenelsker
Henrik Sandager
Henrik Sandager
Indretningskonsulent & Køkkenelsker
HubSpot Video
Få udstillingen med hjem

Lån en snedkerkasse med vareprøver og mærk forskellen

Få Form Plus hjem i stuen, så du kan træffe den helt rigtige beslutning i dit eget lys og arkitektur.

Lån en snedkerkasse

Eller book møde online eller i butik

Du får hjælp hele vejen

1

Bliv inspireret og få idéer

Der er masser af inspiration at finde på sociale medier som Pinterest  eller i boligmagasiner. Du kan også se mange flere snedkerkøkkener her på siden, eller booke et møde i vores udstilling. Slip fantasien løs, sæt barren så højt som muligt.

2

Overvej et snedkerkøkken

Du kommer frem til, at et snedkerkøkken kunne være noget for dig. Men det lyder dyrt? Hvad koster det? Og hvordan er kvaliteten? Du læser videre og ser vores priseksempler, og bestiller en snedkerprøvekasse.

3

Mærk forskellen

Med snedkerkassen i hænderne mærker du detaljerne i vores designs og materialer. Alt er lavet efter den stolte snedkermetode, som man har brugt i årtier.

4

Få køkkentegning og tilbud

Nu er det næste skridt at designe dit drømmekøkken i IKEA med deres køkkenskabe. Tegningen fra IKEA sender du til os sammen med ønsker til fronter og designs, og vi vender hurtigt tilbage med et tilbud inklusive flotte 3D-tegninger.

5

Gennemgang i vores udstilling

Det er en stor beslutning at købe et snedkerkøkken. Derfor anbefaler vi altid, at man booker tid i vores udstilling. Så får man en grundig rundvisning og får vist de løsninger, man måske slet ikke vidste kunne lade sig gøre.

6

Tillykke! Du er nu ejer af et smukt snedkerkøkken

Cirka 8 uger efter bestilling, modtager du løsningen fra vores danske snedkeri. Din drøm er gået i opfyldelse, og du kan nu læne dig tilbage og nyde dit nye smukke IKEA-hackede snedkerkøkken. Velkommen i klubben 😀

Form_plus_logo_pos-1
HubSpot Video
Kan du dufte savsmulden?

Besøg snedkeriet med Jesper

Som snedkere og køkkenelskere går vi meget op i håndværkstraditionerne og kvaliteten. Derfor er alle vores snedkerier nøje udvalgt. De små snedkervirksomheder har forskellige specialer og leverer kun kvalitetsprodukter.

Læs mere om kvaliteten

Vores kunder byder dig indenfor

Jacob og Gitte
Gitte og Jacob
Og deres Plus 1
case-3-small
Marie Louise og Philip
Og deres Plus 2
Sara og Janus
Sara og Janus
Og deres Plus 1