<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&amp;tid=2613849313670&amp;pd[em]=<hashed_email_address>&amp;noscript=1">
Book møde
Få tilbud
header-1

Kvaliteten af et snedkerkøkken er altafgørende

Kom med på snedkeriet og lær, hvorfor kvaliteten af et køkken fra FormPlus er helt unik.

Group 16 Produceret og designet i Danmark

Elsker du også lugten i snedkeriet?

Godt håndværk er en følelse, kvalitet, detaljegrad og valgfrihed – at vi kan lave lige præcis det, der matcher dine drømme.

6 gode grunde til, at vi ikke som alle de andre

plus-line

Ægte snedkerhåndværk

Som snedkere og køkkenelskere går vi meget op i håndværkstraditionerne og kvaliteten. Derfor er alle vores snedkerier nøje udvalgt. De små snedkervirksomheder har forskellige specialer og leverer kun kvalitetsprodukter, hvor du virkelig kan mærke, at du har med et håndværk at gøre.

plus-2

De bedste materialer

Vores snedkermester anvender kun de bedste materialer. Træet til de enkelte låger og fingersamlede træskuffer er nøje udvalgt, så vi kan sikre den perfekte åretegning og farvenuance. Vores træfinér er heller ikke købt ind i storkøb – nej, den er håndsorteret HVER gang.

Plus2-Illustration

Eksklusive køkkenlåger

Alle vores låger fremstår eksklusivt. Her opnår du det helt enkle design, og mulighed for at gøre det helt unikt med vores forskellige træsorter – flotte linoleumsfarver, eller elegante laminatfarver.

2-5

Fingersamlede træskuffer

Kombiner IKEA køkkenet med flotte, fingersamlede skuffer i massiv træ i alle de eksklusive træsorter. Alle træskuffer er snedkereret, så du virkelig kan se, at det er detaljen og håndværket, der gør forskellen.

2-1080

Sidebeklædning med kanter i massivt træ

Vores sidebeklædning matcher selvfølgelig vores høje standard på lågerne. Derfor findes de i håndsorteret finér, linoleum eller finex laminat. Kanterne er selvfølgelig også i massiv træ.

3-1

Naturens materiale

Træ er et naturmateriale, der vokser forskelligt år fra år. Det betyder, at der kan forekomme små farveforskelle og spil i træets struktur. Derfor er to køkkener aldrig 100% ens – og dét er charmen ved et snedkerkøkken.

Eksklusive materialer til eksklusive køkkener

På snedkeriet arbejder vi kun med de bedste materialer.

FormPlus-Hvid-eg

Hvid eg

FormPlus-Teak

Teak

FormPlus - Fenix Verde Brac

Laminat

Fingertappede træskuffer

skuffer-1
Snedkerdetaljen

Træskuffer i massiv egetræ

Få udstillingen med hjem

Lån en snedkerkasse med vareprøver og mærk forskellen

Få Form Plus hjem i stuen, så du kan træffe den helt rigtige beslutning i dit eget lys og arkitektur.

Lån en snedkerkasse

Eller book møde online eller i butik

Du får hjælp hele vejen

1

Bliv inspireret og få idéer

Der er masser af inspiration at finde på sociale medier som Pinterest  eller i boligmagasiner. Du kan også se mange flere snedkerkøkkener her på siden, eller booke et møde i vores udstilling. Slip fantasien løs, sæt barren så højt som muligt.

2

Overvej et snedkerkøkken

Du kommer frem til, at et snedkerkøkken kunne være noget for dig. Men det lyder dyrt? Hvad koster det? Og hvordan er kvaliteten? Du læser videre og ser vores priseksempler, og bestiller en snedkerprøvekasse.

3

Mærk forskellen

Med snedkerkassen i hænderne mærker du detaljerne i vores designs og materialer. Alt er lavet efter den stolte snedkermetode, som man har brugt i årtier.

4

Få køkkentegning og tilbud

Nu er det næste skridt at designe dit drømmekøkken i IKEA med deres køkkenskabe. Tegningen fra IKEA sender du til os sammen med ønsker til fronter og designs, og vi vender hurtigt tilbage med et tilbud inklusive flotte 3D-tegninger.

5

Gennemgang i vores udstilling

Det er en stor beslutning at købe et snedkerkøkken. Derfor anbefaler vi altid, at man booker tid i vores udstilling. Så får man en grundig rundvisning og får vist de løsninger, man måske slet ikke vidste kunne lade sig gøre.

6

Tillykke! Du er nu ejer af et smukt snedkerkøkken

Cirka 8 uger efter bestilling, modtager du løsningen fra vores danske snedkeri. Din drøm er gået i opfyldelse, og du kan nu læne dig tilbage og nyde dit nye smukke IKEA-hackede snedkerkøkken. Velkommen i klubben 😀

Vores kunder byder dig indenfor

Gitte og Jacob
Og deres Plus 1
case-3-small
Marie Louise og Philip
Og deres Plus 2
Sara og Janus
Sara og Janus
Og deres Plus 1