Se salgs- og leveringsbetingelser for Form Plus webshop under disse.

Salgs- og leveringsbetingelser for Form Plus Snedkerløsninger

Form Plus

Grumstolsvej 4H
8270 Højbjerg
CVR-nr. 37741736

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for tastefejl i vores prislister, samt forbehold for pludselige afgiftsstigninger, force majeure, og udsolgte varer.

PRISER

Alle vores priser er inklusive moms og afgifter. Priserne kan ændres med en dags varsel, dog ikke for allerede bekræftede ordre til levering inden for en aftalt periode.

BETALING

Ordren igangsættes når Form Plus har modtaget det fulde faktura beløb. Samtidig med overførslen tilkendegiver køber hermed, at ordren er endegyldig og i henhold til fremsendte ordrebekræftelse.

Evt. ændringer i ordren er herefter ikke mulig.

Betaling skal ske via bank overførelse til Dansk Bank:

Reg. Nr. : 3409
Kontonummer: 11958834

LEVERINGSTID

Vi bekræfter din ordre senest 48 timer efter vi har modtaget din betaling. Herefter skal du påregne en leveringstid på 6 -7 uger. Leveringstiden vil fremgå af den endelige ordrebekræftelse. Leveringen vil foregå med transportør valgt af Form Plus. Leverancen kan foregå af flere omgange hvis den indebærer leverancer fra forskellige leverandører. Eksempelvis, låger, skuffer, bordplader. Vi tilstræber dog så vidt muligt, at samtlige komponenter bliver leveret i samme uge og på samme tid. Skulle der forekomme restordre debiteres der ikke ekstra fragt.

FRAGT

På alle ordre der leveres pålægges et fragtgebyr. Fragten beregnes ud fra vægt og størrelse. Fragtprisen fremgår af ordrebekræftelsen og gælder levering til fortovskant.  Såfremt du ønsker produkterne båret ind i din bolig, kan du betale et tillægsgebyr, der ligeledes vil fremgå af ordrebekræftelsen. Alle oplyste fragtpriser gælder kun leveringer i Danmark med undtagelse af Grønland og Færøerne.

Fragtskader skal oplyses inden for 48 timer. Fragtskader dækkes med erstatningsprodukt. Bemærk at Form Plus kun hæfter for fragtskader såfremt der er et kvitteret fragtbrev, der beviser at produktet er modtaget af en fysisk person. Såfremt varen er forsøgt leveret forgæves, debiteres de ekstra fragtomkostninger altid dig som kunde.

BESTILLING

Alle Form Plus produkter er specialfremstillede i henhold til dine ønsker. Du skal derfor være opmærksom på at der ikke er returret på produkterne. Når du betaler din ordre fremgår det klart, at du accepterer at produkterne ikke kan returneres, da der er tale om specialprodukter skræddersyet efter dine ønsker.

Vi gør opmærksom på, at du selv er ansvarlig for at det bestilte er korrekt. Form Plus kan aldrig på nogen måde gøres ansvarlig for fejlbestillinger, men vi hjælper dig gerne med gode råd og vejledning.

PRØVER     

Inden du bestiller Form Plus produkter anbefaler vi, at du bestiller farveprøver på det design du ønsker.

Vi har alle farveprøver i de kombinationsmuligheder der findes på hjemmesiden. Bemærk at der kan forekomme mindre nuanceforskelle når det gælder træprodukter.

MONTERING

Bemærk at alle produkter ikke er omfattet at montage. Bordplader kan bestilles opmålt og monteret mod en tillægspris. Bemærk at det kun er montering af bordpladen. VVS og El installation skal udføres af en autoriseret installatør.

Du skal huske at bestille hængsler til lågerne, når du køber dine køkkenskabe. Disse er ikke inkluderet i leverancen – men vi vil selvfølgelig minde dig om det.

GARANTI & REKLAMATION

På alle produkter ydes der 24 måneders reklamationsret. Reklamationen skal være berettiget, dvs. at manglen ikke må være opstået i forbindelse med fejlagtig eller forkert brug af produktet.  For alle produkter leveret at Form Plus kan købeloven tages i anvendelse. Hvis en reklamation vurderes berettiget og udbedring ikke kan finde sted, skal det defekte produkt sendes retur til Form Plus. Fragten herfor refunderes når produktet sendes retur med PostNord. Erstatningsprodukt fremsendes herefter fragtfrit inden for normal leveringstid.

ACCEPT

Samtidig med din indbetaling bliver du bedt om at, du accepterer vores salgs og leveringsbetingelser.