<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&amp;tid=2613849313670&amp;pd[em]=<hashed_email_address>&amp;noscript=1">
Book møde
Få tilbud
bund-8

Salgs- og leveringsbetingelser for Form Plus Snedkerkøkken

Group 16 Produceret og designet i Danmark

Form Plus
Grumstolsvej 4H
8270 Højbjerg
CVR-nr. 43573349

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl i vores prislister, samt forbehold for pludselige afgiftsstigninger, force majeure, og udsolgte varer.

Priser

Alle vores priser er inklusive moms og afgifter. Priserne kan ændres med en dags varsel, dog ikke for allerede bekræftede ordre til levering inden for en aftalt periode.

Betaling

Ordren igangsættes når Form Plus har modtaget den aftale betalingsform, hvor efter købet bekræftes indenfor 2 arbejdsdage. Samtidig med den modtaget aftale betalingsform, tilkendegiver køber hermed, at ordren er endegyldig og i henhold til fremsendte ordrebekræftelse.
Evt. ændringer i ordren er herefter ikke mulig.

Betaling skal ske via bank overførelse til Syd Bank:

  • Reg.nr. : 7118
  • Kontonummer: 1590499

Leveringstid

Vi bekræfter modtagelsen af din ordre senest indenfor 2 arbejdsdag efter vi har modtaget den aftale betalingsform. Herefter skal du påregne en leveringstid på 8 -10 uger. Leveringstiden vil fremgå af den endelige ordrebekræftelse. Leveringen vil foregå med transportør valgt af Form Plus. Leverancen kan foregå af flere omgange hvis den indebærer leverancer fra forskellige leverandører. Eksempelvis, låger, skuffer, bordplader. Vi tilstræber dog så vidt muligt, at samtlige komponenter bliver leveret i samme uge og på samme tid. Skulle der forekomme restordre debiteres der ikke ekstra fragt.

Fragt

På alle ordre der leveres pålægges et fragtgebyr. Som fremgår på tilbud og ordrebekræftelsen. Alle oplyste fragtpriser gælder kun leveringer i Danmark med undtagelse af Grønland og Færøerne.

Fragtskader skal oplyses inden for 48 timer. Fragtskader dækkes med erstatningsprodukt. Bemærk at Form Plus kun hæfter for fragtskader såfremt der er et kvitteret fragtbrev, der beviser at produktet er modtaget af en fysisk person. Såfremt varen er forsøgt leveret forgæves, debiteres de ekstra fragtomkostninger altid dig som kunde.

Bestilling

Alle Form Plus produkter er specialfremstillede i henhold til dine ønsker. Du skal derfor være opmærksom på at der ikke er returret på produkterne. Når vi den aftale betalingsform på din ordre fremgår det klart, at du accepterer at produkterne ikke kan returneres, da der er tale om specialprodukter skræddersyet efter dine ønsker.

Vi gør opmærksom på, at du selv er ansvarlig for at det bestilte er korrekt. Form Plus kan aldrig på nogen måde gøres ansvarlig for fejlbestillinger, men vi hjælper dig gerne med gode råd og vejledning.

Prøver

Inden du bestiller Form Plus produkter anbefaler vi, at du bestiller farveprøver på det design du ønsker.
Vi har alle farveprøver i de kombinationsmuligheder der findes på hjemmesiden. Bemærk at der kan forekomme mindre nuanceforskelle når det gælder træprodukter.

Montering

Bemærk at alle produkter ikke er omfattet at montage. Bordplader kan bestilles opmålt og monteret mod en tillægspris. Bemærk at det kun er montering af bordpladen. VVS og El installation skal udføres af en autoriseret installatør.

Du skal huske at bestille hængsler til lågerne, når du køber dine køkkenskabe. Disse er ikke inkluderet i leverancen – men vi vil selvfølgelig minde dig om det.

Garanti og reklamation

På alle produkter ydes der 24 måneders reklamationsret. Reklamationen skal være berettiget, dvs. at manglen ikke må være opstået i forbindelse med fejlagtig eller forkert brug af produktet. For alle produkter leveret at Form Plus kan købeloven tages i anvendelse. Hvis en reklamation vurderes berettiget og udbedring ikke kan finde sted, skal det defekte produkt sendes retur til Form Plus. Fragten herfor refunderes når produktet sendes retur med PostNord. Erstatningsprodukt fremsendes herefter fragtfrit inden for normal leveringstid.

Fejlleveringer

Såfremt der er leveringsfejl på ordren, skal dette oplyses inden for rimeligt tid med fotodokumentation samt beskrive af fejlen. Dette sendes til info@formplus.dk Form Plus leveret et erstatningsprodukt som fremsendes herefter fragtfrit inden for normal leveringstid. Form Plus dække ingen form for følgeomkostninger i forbindelse med dette

Accept

Samtidig med din indbetaling bliver du bedt om at, du accepterer vores salgs og leveringsbetingelser.

Du får hjælp hele vejen

1

Bliv inspireret og få idéer

Der er masser af inspiration at finde på sociale medier som Pinterest  eller i boligmagasiner. Du kan også se mange flere snedkerkøkkener her på siden, eller booke et møde i vores udstilling. Slip fantasien løs, sæt barren så højt som muligt.

2

Overvej et snedkerkøkken

Du kommer frem til, at et snedkerkøkken kunne være noget for dig. Men det lyder dyrt? Hvad koster det? Og hvordan er kvaliteten? Du læser videre og ser vores priseksempler, og bestiller en snedkerprøvekasse.

3

Mærk forskellen

Med snedkerkassen i hænderne mærker du detaljerne i vores designs og materialer. Alt er lavet efter den stolte snedkermetode, som man har brugt i årtier.

4

Få køkkentegning og tilbud

Nu er det næste skridt at designe dit drømmekøkken i IKEA med deres køkkenskabe. Tegningen fra IKEA sender du til os sammen med ønsker til fronter og designs, og vi vender hurtigt tilbage med et tilbud inklusive flotte 3D-tegninger.

5

Gennemgang i vores udstilling

Det er en stor beslutning at købe et snedkerkøkken. Derfor anbefaler vi altid, at man booker tid i vores udstilling. Så får man en grundig rundvisning og får vist de løsninger, man måske slet ikke vidste kunne lade sig gøre.

6

Tillykke! Du er nu ejer af et smukt snedkerkøkken

Cirka 8 uger efter bestilling, modtager du løsningen fra vores danske snedkeri. Din drøm er gået i opfyldelse, og du kan nu læne dig tilbage og nyde dit nye smukke IKEA-hackede snedkerkøkken. Velkommen i klubben 😀

Få udstillingen med hjem

Lån en snedkerkasse med vareprøver og mærk forskellen

Få Form Plus hjem i stuen, så du kan træffe den helt rigtige beslutning i dit eget lys og arkitektur.

Lån en snedkerkasse

Eller book møde online eller i butik

Form_plus_logo_pos-1
Kan du dufte savsmulden?

Besøg snedkeriet med Jesper

Som snedkere og køkkenelskere går vi meget op i håndværkstraditionerne og kvaliteten. Derfor er alle vores snedkerier nøje udvalgt. De små snedkervirksomheder har forskellige specialer og leverer kun kvalitetsprodukter.

Læs mere om kvaliteten

Vores kunder byder dig indenfor

Jacob og Gitte
Gitte og Jacob
Og deres Plus 1
case-3-small
Marie Louise og Philip
Og deres Plus 2
Sara og Janus
Sara og Janus
Og deres Plus 1