<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&amp;tid=2613849313670&amp;pd[em]=<hashed_email_address>&amp;noscript=1">
G-2 (1)
G-5 (3)
clickable-2 (1)
FormPlus - Aarhus

Besøg FormPlus i Aarhus

Besøg Form Plus' showroom i Aarhus. Du vil blive budt velkommen af et helt hold af køkkenelskere, der står klar til at rådgive dig. Så du kan få det snedkerkøkken, du går og drømmer om.

Book møde

Group 16 Produceret og designet i Danmark
368591 Præcis som du vil have det
Showroom

Form Plus Aarhus

Grumstolsvej 4H,
8270 Højbjerg

Åbningstider: Mandag – fredag: 10-17:30, lørdag: Efter aftale

E-mail: info@formplus.dk
Telefon: +45 70 60 50 98

CVR-nr: 37741736

Hvis du ikke har mulighed for at besøge os, kan du booke et møde online eller bestille en snedkerkasse med vareprøver – alle vores designs, træsorter, linoleum og laminat.

Vi er klar til at hjælpe dig

Camilla Thomsen
Camilla Thomsen
Indretningskonsulent & Køkkenelsker

Elsker at renovere/bygge huse – det betyder nemlig nye indretningsprojekter! Mor til to voksne drenge og et varierende antal internathunde😊
Camilla bor et stenkast fra kontoret i Aarhus og er indfødt Højbjergenser! Når tiden er til det, bliver den brugt på løb, vinterbadning, smykkeproduktion og custommade interiør og mode:-)

+45 7196 9749
info@formplus.dk

Thomas Faber
Thomas Faber
Indretningskonsulent & Køkkenelsker

Thomas er et omvandrende leksikon i danske møbelklassikere, han er glad for dansk design. Samme kærlighed har han til køkkener, god mad og gin.

+45 6110 0787
info@formplus.dk

Nadja Fischer
Nadja Fischer
Indretningskonsulent & Køkkenelsker

Nadja er i gang med en totalrenovering af en gammel murermestervilla sammen med sin kæreste, som er tømrer.
Hun er en rigtig bolig-nørd, som elsker indretning af hjemmet. Hjerterummet er køkkenet, som hun elsker at dele med venner og familie til gode middage og drinks.

+45 7199 5473
info@formplus.dk

Du får hjælp hele vejen

1

Bliv inspireret og få idéer

Der er masser af inspiration at finde på sociale medier som Pinterest  eller i boligmagasiner. Du kan også se mange flere snedkerkøkkener her på siden, eller booke et møde i vores udstilling. Slip fantasien løs, sæt barren så højt som muligt.

2

Overvej et snedkerkøkken

Du kommer frem til, at et snedkerkøkken kunne være noget for dig. Men det lyder dyrt? Hvad koster det? Og hvordan er kvaliteten? Du læsere videre og ser vores priseksempler, og bestiller en snedkerprøvekasse.

3

Mærk forskellen

Med snedkerkassen i hænde mærker du detaljerne i vores designs og materialer. Alt er lavet efter den stolte snedkermetode, som man har brugt i årtier.

4

Få køkkentegning og tilbud

Nu er det næste skridt at designe dit drømmekøkken i IKEA med deres køkkenskabe. Tegningen fra IKEA sender du til os sammen med ønsker til fronter og designs, og vi vender hurtigt tilbage med et tilbud inklusive flotte 3D-tegninger.

5

Gennemgang i vores udstilling

Det er en stor beslutning at købe et snedkerkøkken. Derfor anbefaler vi altid, at man booker tid i vores udstilling. Så får man en grundig rundvisning og får vist de løsninger, man måske slet ikke vidste kunne lade sig gøre.

6

Tillykke! Du er nu ejer af et smukt snedkerkøkken

Cirka 8 uger efter bestilling, modtager du løsningen fra vores danske snedkeri. Din drøm er gået i opfyldelse, og du kan nu læne dig tilbage og nyde dit nye smukke IKEA-hackede snedkerkøkken. Velkommen i klubben 😀

lille-Snedkerkasse-16x9-pause
Få udstillingen med hjem

Bestil vores snedkerkasse med vareprøver og mærk forskellen

Få Form Plus hjem i stuen, så du kan træffe den helt rigtige beslutning i dit eget lys og arkitektur.

Bestil en snedkerkasse

Eller book møde online eller i butik

Form_plus_logo_pos-1
formplus-produktfilm-med-undertekster
Kan du dufte savsmulden?

Besøg snedkeriet med Jesper

Som snedkere og køkkenelskere går vi meget op i håndværkstraditionerne og kvaliteten. Derfor er alle vores snedkerier nøje udvalgt. De små snedkervirksomheder har forskellige specialer og leverer kun kvalitetsprodukter.

Læs mere om kvaliteten

Vores kunder byder dig indenfor

Jacob og Gitte
Gitte og Jacob
Og deres Plus 1
case-3-small
Marie Louise og Philip
Og deres Plus 2
Sara og Janus
Sara og Janus
Og deres Plus 1