<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&amp;tid=2613849313670&amp;pd[em]=<hashed_email_address>&amp;noscript=1">
G-2 (1)
G-5 (3)
clickable-2 (1)
form-plus-lyngby

Besøg Form Plus i Lyngby

Besøg Form Plus' showroom i Lyngby. Du vil blive budt velkommen af et helt hold af køkkenelskere, der står klar til at rådgive dig. Så du kan få det snedkerkøkken, du går og drømmer om.

Book møde

Group 16 Produceret og designet i Danmark
368591 Præcis som du vil have det
Showroom

Lyngby

Buddingevej 79
2800 Kongens Lyngby

Åbningstider: Efter aftale

E-mail: info@formplus.dk
Telefon: +45 7060 5098

CVR-nr: 37741736

Hvis du ikke har mulighed for at besøge os, kan du booke et møde online eller bestille en snedkerkasse med vareprøver – alle vores designs, træsorter, linoleum og laminat.

Vi er klar til at hjælpe dig

Morten Georgsen
Morten Georgsen
Indretningskonsulent & Køkkenelsker

Morten er uddannet skibshandler og begyndte i køkkenbrancen for over 25 år siden. Morten leverer en service, der er svær at finde i branchen. Ofte mødes han med kunder på skæve tidspunkter - hvis kunden har brug for det. Og hans kunder kan altid få fat i ham, også i weekenden - og også efter, ordren er indgået. Morten elsker kombinationen godt, dansk snedkerhåndværk og IKEA's store program af prisrigtige kabinetter. Fritiden bruges med familien på Østerbro eller sommerhuset på Marielyst.

+45 7196 0423
info@formplus.dk

Du får hjælp hele vejen

1

Bliv inspireret og få idéer

Der er masser af inspiration at finde på sociale medier som Pinterest  eller i boligmagasiner. Du kan også se mange flere snedkerkøkkener her på siden, eller booke et møde i vores udstilling. Slip fantasien løs, sæt barren så højt som muligt.

2

Overvej et snedkerkøkken

Du kommer frem til, at et snedkerkøkken kunne være noget for dig. Men det lyder dyrt? Hvad koster det? Og hvordan er kvaliteten? Du læsere videre og ser vores priseksempler, og bestiller en snedkerprøvekasse.

3

Mærk forskellen

Med snedkerkassen i hænde mærker du detaljerne i vores designs og materialer. Alt er lavet efter den stolte snedkermetode, som man har brugt i årtier.

4

Få køkkentegning og tilbud

Nu er det næste skridt at designe dit drømmekøkken i IKEA med deres køkkenskabe. Tegningen fra IKEA sender du til os sammen med ønsker til fronter og designs, og vi vender hurtigt tilbage med et tilbud inklusive flotte 3D-tegninger.

5

Gennemgang i vores udstilling

Det er en stor beslutning at købe et snedkerkøkken. Derfor anbefaler vi altid, at man booker tid i vores udstilling. Så får man en grundig rundvisning og får vist de løsninger, man måske slet ikke vidste kunne lade sig gøre.

6

Tillykke! Du er nu ejer af et smukt snedkerkøkken

Cirka 8 uger efter bestilling, modtager du løsningen fra vores danske snedkeri. Din drøm er gået i opfyldelse, og du kan nu læne dig tilbage og nyde dit nye smukke IKEA-hackede snedkerkøkken. Velkommen i klubben 😀

lille-Snedkerkasse-16x9-pause
Få udstillingen med hjem

Bestil vores snedkerkasse med vareprøver og mærk forskellen

Få Form Plus hjem i stuen, så du kan træffe den helt rigtige beslutning i dit eget lys og arkitektur.

Bestil en snedkerkasse

Eller book møde online eller i butik

Form_plus_logo_pos-1
formplus-produktfilm-med-undertekster
Kan du dufte savsmulden?

Besøg snedkeriet med Jesper

Som snedkere og køkkenelskere går vi meget op i håndværkstraditionerne og kvaliteten. Derfor er alle vores snedkerier nøje udvalgt. De små snedkervirksomheder har forskellige specialer og leverer kun kvalitetsprodukter.

Læs mere om kvaliteten

Vores kunder byder dig indenfor

Jacob og Gitte
Gitte og Jacob
Og deres Plus 1
case-3-small
Marie Louise og Philip
Og deres Plus 2
Sara og Janus
Sara og Janus
Og deres Plus 1