Quookeren er en vaskeægte hollandsk revolution.

Installér hanen på køkkenbordet og anbring beholderen under skabet – og vupti – så har du 100 °C kogende vand på kommando.

Quooker gør det lynhurtigt og nemt at lave varm kaffe og te, at skolde sutter og flasker, samt at blanchere grøntsager. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Og det bedste af det hele:

Den passer PERFEKT til dit IKEA køkken.

På siden her har vi skrevet lidt om de forskellige typer Quookere, der findes.

Når du derefter (ligesom os) er overbevist om, at Quookeren er den perfekte vandhane til dit IKEA køkken, hjælper vi dig gerne med at finde ud af hvilken en Quooker model, der er den perfekte til lige præcis dit køkken.

Det gør vi gratis – og det er helt uforpligtende.

Sådan virker din Quooker

 

Den komplette (og børnesikre) 3-i-1 løsning:

Med den kogende vandhane kan du nemt supplere din almindelige vandhane. Derudover er det muligt at vælge en model med koldt, varmt og kogende vand i én hane. Alle hanerne fås med flotte overflader og med smarte funktioner så som udtræksslange. Alle Quookerne er børnesikrede via deres “dobbelt-tryk”-funktion. Det sikrer, at det kogende vand kun kommer ud af hanen, når du skal bruge det.

Vælg mellem en 3 eller 7 liters beholder:

Det kogende vand kommer fra en 3 eller 7 liters beholder, der placeres i dit IKEA køkkenskab under vasken. Hvis du er en af dem, der venter længe på at få almindelig varmt vand ud af hanen, kan du vælge en af Quookers beholdere, der også kan blande det kolde og kogende vand. På den måde kan du omgående få varmt vand. Det er både praktisk og vandbesparende.

Det er både nemt at installere – og billig i drift.

Det er en myte, at en Quooker er svær at installere eller dyr i drift. Installationen kan du nemt selv klare, og Quookeren er langt mere energieffektiv end en elkedel. Faktisk koster det kun ca. 200kr. om året at have 100˚C kogende vand tilgængelig hele døgnet.

Vi forhandler direkte med Quooker selv

 

Her bruger vi ingen mellemmand. For dig betyder det, at du kan få de nyeste modeller og sikre dig de bedste priser.

Når du er klar til at bestille din nye Quooker til dit IKEA køkken, hjælper vi gerne gratis og helt uforpligtende med at finde frem til den helt rigtige model.

De forskellige Quooker typer

Quooker Flex:

Flex er den seneste opfindelse fra Quooker – en 4 i 1 hane med varmt, koldt og kogende vand, samt en fleksibel udtræksslange. Takket være det ”kogende vand-stop” kan Flex ikke give kogende vand, når slangen er trukket ud.

Kan fås i rustfrit stål og krom.

Quooker Fusion:

Fusion er en 3-i-1 hane med varmt, koldt og kogende vand i én hane. Altså kogende vandhane og blandingsbatteri i én og samme hane. Fusion er forsynet med et ekstra børnesikret (dobbelt) tryk-drej greb.

Fås i sort, messing, bruneret messing, rustfrit stål, guld, krom og børstet krom.

Nordic Square TwinTaps:

TwinTaps pynter i ethvert køkken. Den kogende vandhane og blandingsbatteri i samme smukke, stilrene design. Hanen til det kogende vand er børnesikret og kan justeres op og ned i højden.

Fås i krom, messing, bruneret messing og børstet krom.

Nordic Single Taps:

Den kogende vandhane i designet Nordic, har et smukt stilrent design, er børnesikret og kan justeres op og ned i højden.

Fås i krom, børstet krom, rustfrit stål, messing og bruneret messing.

Quooker Nordic Sæbedispenser:

Nordic sæbedispenseren passer med sit stilrene design til alle Quookers vandhaner.

Sæbedispenseren kan betjenes med én hånd og kan let påfyldes fra oven. Sæbedispenseren fra Quooker er den første sæbedispenser på markedet, som er produceret helt i metal.

Fås i sort, rustfrit stål, messing, bruneret messing, guld, krom og børstet krom.

Quookeren er den perfekte vandhane

 

Aldrig mere skal du vente på kogende vand.

Du kan lave kaffe og te med det samme.

Blanchér grøntsager og skolde sutter og flasker på ingen tid.

Når du først har prøvet en Quooker i dit eget køkken, kan du ikke undvære den igen.

Vi sidder klar til at hjælpe med vejledning omkring hvilke model, der passer bedst til lige præcis dit køkken, så du kan få din helt egen kogende vandhane fra Quooker.

Her ser du det flotte snedkerkøkken, som står hjemme ved Eva. Her købte Eva selv køkkenskabene i IKEA og fik sine Form Plus låger i smuk håndsorteret egetræsfinér. Designet er vores Plus 1. Og selvfølgelig er der også en Quooker. Bedre bliver det altså ikke!

Hver gang jeg har brugt mit skærebræt, rengør jeg den lige inde under det kogende vand. Genialt.

Jesper LykkeskovKøkkenelsker, Snedker og Grundlægger af Form Plus

Hver gang jeg har brugt mit skærebræt, rengør jeg den lige inde under det kogende vand. Genialt.

Jesper LykkeskovKøkkenelsker, Snedker og Grundlægger af Form Plus