Passioneret køkkensælger/konsulent til vores showroom i København og Aarhus

Bliv en del af fremtidens online køkkenbutik i eksplosiv vækst

Drømmer du om køkkener, når du sover?

Elsker du kvalitetskøkkener samt godt håndværk, og føler du ikke, at du udlever dit fulde potentiale som køkkensælger eller konsulent lige nu?

Er du træt af at styre håndværkere, reklamationer, B2B, entreprisestyring, og vil du bare gerne vejlede kunder og lukke ordrer, fordi det er det, du er god til?

Og vil du være en af de første, der får foden ind i et innovativt køkkenfirma, bygget op fra bunden på den nyeste teknologi, har høje ambitioner og er i eksplosiv vækst?

Tænker du “ja” til alle spørgsmålene?

Så er det dig, vi har brug for!

Er du klar på en køkkenrevolution?

Vi er en virksomhed startet af erfarne branchefolk med høje ambitionsniveauer, store armbevægelser og med en mission om at vende op og ned på køkkenbranchen.

Efter tre år med trial and error, næsten ingen markedsføring og åbning af showroom i både Aarhus og København har konceptet vundet indpas i de kvalitetsbevidste danskeres hverdag – og vi er nu klar til at ansætte til vores ambitiøse team og hurtigt vækstende virksomhed.

Hos Form Plus arbejder en konsulent ikke som en traditionel køkkensælger. Hvorfor?

Fordi vi tror på, at en konsulent skal gøre det, en konsulent er bedst til – nemlig at vejlede og hjælpe kunderne i mål!

Derfor skal du som konsulent ikke lege “mini projektleder”, hvor du skal bestille køkken, bordplader, vandhaner, diverse montører for derefter at koordinere hele leverancen og håndværkerne.

Alt dette tager energien fra dig og salget af det næste drømmekøkken – og sådan skal det ikke være!

Hos os skal du have kontakt med kunder, få din passion til at brænde igennem, vise dem lækre snedkerkøkkener og lukke ordrer.

Og når kunden har godkendt ordren, overtager vores ordrekontor alt arbejdet og bøvl med bestilling, ordrebekræftelser, koordinering og kommunikation med kunden.

På den måde sikrer vi, at du kan lave det, du er bedst til, at kunden får en fantastisk oplevelse – og skulle der være reklamationer senere i processen, så er det også ordrekontoret, der har ansvaret – ikke dig!

Det kan du forvente af os

 • Et motiverende arbejdsmiljø. Her gives der high-fives, og alle sejrer bliver fejret.
 • Stor frihed i den måde du vil arbejde på. Kald os bare naive, men vi tror på det bedste i alle mennesker.
 • Hurtig action fra idé til handling. Her er der ingen stramme regler, og vi værdsætter nye idéer – også til nye produkter.
 • Et job hvor du kan gøre det, du er allerbedst til. Her skal du tale med kunder, sælge kvalitetskøkkener og lukke ordrer – ikke alt det andet bøvl, der kendetegner et typisk køkkensælger job.
 • Vi tænker som et startup. Fejl bliver fejret, ikke hånet, fordi så lærer vi noget nyt og kan forbedre os – hver gang.
 • Så mange leads som du vil have. Her er ingen kanvas salg, alle kunderne henvender sig til os, og vi ved lige præcis hvilke knapper, som vi skal skrue på for at få flere kunder.
 • En god fast løn og provision af hvert salg. Det er vigtigt, at du føler dig værdsat.

Det forventer vi af dig

 • Har minimum 3 års erfaring med køkkensalg. Og gerne fra et af de mere eksklusive brands.
 • At du er en god menneskekender og kan skabe troværdighed hos kunden. Her er der ingen pistolsalg, og vi sælger på kvalitet og den gode relation med kunden.
 • Har en kærlighed for træ og godt håndværk. Det er nemlig det, vi er bedst til.
 • Har kendskab til tegneprogrammet Winner. Eller har lyst og mod på at lære det.
 • At du er nysgerrig efter at arbejde med ny teknologi. Vores køkkenfirma er bygget op fra bunden med den nyeste teknologi, så du kan håndtere flere kunder og lukke flere ordrer hurtigere, end du er vant til.
 • At du brænder for at få kunderne til at elske dig og Form Plus. På den måde kan vi sørge for, at vores kunder fortsætter med at være de ambassadører, Form Plus’ kunder er for os i dag.
 • Og vigtigst af alt: At du er passioneret omkring det gode håndværk, kan få folk til at dufte savsmuld bare ved at tale om et snedkerkøkken og kan lukke ordrer.

Bliv en del af holdet

Stillingen i København er fuldtid og i vores nye showroom på Bagerstræde, København V.

Stillingen i Aarhus er fuldtid og i vores showroom i Højbjerg, Oddervej 171.

Start snarest muligt.

Vi holder samtaler løbende og ansætter ved det rigtige match.

Du vil høre fra os inden for 5 hverdage efter modtaget ansøgning.

Ansøgningen sendes til Grundlægger, Jesper, på Jesper@formplus.dk

Har du spørgsmål til stillingen, kan de stilles direkte til Jesper på Jesper@Formplus.dk.