<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&amp;tid=2613849313670&amp;pd[em]=<hashed_email_address>&amp;noscript=1">
Book møde
Få tilbud
bund-8

Form Plus koncept i et nyt selskab

Nye ejere og frisk kapital.
Form Plus er stærkt tilbage.

Group 16 Produceret og designet i Danmark

I oktober 2022 gik Form Plus konkurs. Det kom bag på os.

Det har været helt forfærdeligt for alle parter. Men selvfølgelig især for de kunder, der kom økonomisk i klemme og ikke havde fået leveret deres køkken.

Heldigvis er det nye Form Plus nu opstartet med ny kapital og nye ansigter i ejerkredsen.

Sådan hjælper vi de kunder, der kom i klemme

Vi prøver efter allerbedste evne at hjælpe de kunder, der kom i klemme i forbindelse med konkursen. Både dem, der har reklamation og dem, der mangler at få leveret deres køkken. Det gør vi, fordi vi stadig tror rigtig meget på konceptet og de værdier, Form Plus er blevet bygget på. Og fordi det er det rigtige at gøre.

I dag bliver Form Plus drevet med stor passion både af mig som direktør og alle mine dygtige medarbejdere. Passion, energi og kærlighed til snedkerkøkkener. Det er det, der driver Form Plus videre i dag.

Sådan undgår vi at gå konkurs igen

Efter konkursen har vi ansat en controller, der hjælper os med at holde styr på tingene, så det ikke går galt igen. Desuden har vi fået en professionel bestyrelse, der består af erfarne og kompetente erhvervsfolk, der kan hjælpe os sikkert fremad.

Så over mig sidder der i dag en gruppe meget erfarne mennesker, der holder skarpt øje med tingene, så det ikke går galt for Form Plus igen.

Og hvad så nu?

Konceptet er det samme. Vi leverer stadig fronter, træskuffer, bordplader osv., der passer til IKEA’s køkkener. Og kvaliteten er præcis den samme som tidligere. Fronter i bedste snedkerkvalitet og lækre fingersamlede træskuffer.

Jeg ved godt, at en konkurs trækker store veksler på tilliden til os. Men vi er glade for at du i dag trygt handle med nye Form Plus. Vi finder en løsning, der giver dig ro i maven.

Jeg håber, at du vil give os muligheden for at vinde tilliden tilbage ved at levere dit nye køkken.

De bedste hilsner,

Jesper Lykkeskov
Snedker, køkkenelsker og direktør hos Form Plus

Du får hjælp hele vejen

1

Bliv inspireret og få idéer

Der er masser af inspiration at finde på sociale medier som Pinterest  eller i boligmagasiner. Du kan også se mange flere snedkerkøkkener her på siden, eller booke et møde i vores udstilling. Slip fantasien løs, sæt barren så højt som muligt.

2

Overvej et snedkerkøkken

Du kommer frem til, at et snedkerkøkken kunne være noget for dig. Men det lyder dyrt? Hvad koster det? Og hvordan er kvaliteten? Du læser videre og ser vores priseksempler, og bestiller en snedkerprøvekasse.

3

Mærk forskellen

Med snedkerkassen i hænderne mærker du detaljerne i vores designs og materialer. Alt er lavet efter den stolte snedkermetode, som man har brugt i årtier.

4

Få køkkentegning og tilbud

Nu er det næste skridt at designe dit drømmekøkken i IKEA med deres køkkenskabe. Tegningen fra IKEA sender du til os sammen med ønsker til fronter og designs, og vi vender hurtigt tilbage med et tilbud inklusive flotte 3D-tegninger.

5

Gennemgang i vores udstilling

Det er en stor beslutning at købe et snedkerkøkken. Derfor anbefaler vi altid, at man booker tid i vores udstilling. Så får man en grundig rundvisning og får vist de løsninger, man måske slet ikke vidste kunne lade sig gøre.

6

Tillykke! Du er nu ejer af et smukt snedkerkøkken

Cirka 8 uger efter bestilling, modtager du løsningen fra vores danske snedkeri. Din drøm er gået i opfyldelse, og du kan nu læne dig tilbage og nyde dit nye smukke IKEA-hackede snedkerkøkken. Velkommen i klubben 😀

HubSpot Video
Få udstillingen med hjem

Lån en snedkerkasse med vareprøver og mærk forskellen

Få Form Plus hjem i stuen, så du kan træffe den helt rigtige beslutning i dit eget lys og arkitektur.

Lån en snedkerkasse

Eller book møde online eller i butik

Form_plus_logo_pos-1
HubSpot Video
Kan du dufte savsmulden?

Besøg snedkeriet med Jesper

Som snedkere og køkkenelskere går vi meget op i håndværkstraditionerne og kvaliteten. Derfor er alle vores snedkerier nøje udvalgt. De små snedkervirksomheder har forskellige specialer og leverer kun kvalitetsprodukter.

Læs mere om kvaliteten

Vores kunder byder dig indenfor

Jacob og Gitte
Gitte og Jacob
Og deres Plus 1
case-3-small
Marie Louise og Philip
Og deres Plus 2
Sara og Janus
Sara og Janus
Og deres Plus 1