Vi har mange gode grunde til at du skal vælge os....

 Vision

Vores vision er at sælge unikke snedkerkøkkener til overkommelige priser, hvor kvaliteten er i top. Dette kan vi opnå, ved at lægge os op af de største producenter. Vi udnytter det, de er bedst til. Vi tager det bedste fra begge verdener. IKEA er de bedste til at levere ”value for money.” Snedkeren leverer detaljen, som gør hele forskellen. Du får til gengæld det unikke snedkerkøkken til en overkommelig pris.

Snedkermesterens kvalitet

Vores snedkermester anvender kun de bedste materialer. Træet til de enkle låger og skuffer er nøje udvalgt, det sikre en perfekt åretegning og farvenuance.

Detaljen gør forskellen

Med vores baggrund i snedkerfaget ved vi, at det er detaljen der gør hele forskellen. Derfor kræser vi for detaljerne og det gode håndværk.

 Dansk Design

Du får muligheder og designs hos Form Plus, som du ikke finder andre steder. Her designer du selv dit nye køkken. Vores produkter er tilpasset til IKEA´s køkkensystem af dygtige og erfarne fagfolk.

Ejer og Grundlægger

Formplus ejes og drives af snedker Jesper Lykkeskov og hans team. Jesper har, udover en baggrund som snedker, været mellemleder på en større dansk køkkenfabrik, hvor han har beskæftiget sig med produktudvikling og markedsudvikling. Dette har givet ham et unikt indblik i branchen.