Snedkerhåndværk

Snedkerhåndværk

Som snedkere og købmænd går vi meget op i håndværkstraditioner og kvalitet. Derfor er alle vores underleverandører nøje udvalgt. De små snedkervirksomheder har forskellige specialer og leverer kvalitetsprodukter.

Materialer

Materialer

Vores snedkermester anvender kun de bedste materialer. Træet til de enkle låger og skuffer er nøje udvalgt, det sikre en perfekt åretegning og farvenuance.

Køkkenlåger

Køkkenlåger

Alle vores låger fremstår eksklusivt. Her opnår du det helt enkle design, og mulighed for at gøre det helt unikt med vores forskellige træsorter – flotte linoleumsfarver, eller elegante laminatfarver.

Fingersamlede træskuffer

Fingersamlede træskuffer

Kombiner dit IKEA køkken med eksklusive, fingersamlede massivtræskuffer i flere træsorter. Det er detaljen som gør forskellen. Vi har et spændende udvalg af bestikinddeler der naturligvis passer i vores fingersamlede træskuffer.

Sidebeklædning

Sidebeklædning

Sidebeklædning matcher vores høje standard på lågerne. De findes med både højtrykslaminat, linoleum og egefiner, og kanter i sort MDF eller massivtræ.

Naturmateriale

Naturmateriale

Træ er et naturmateriale, som vokser forskelligt. Det betyder at der kan forekomme farveforskelle og spil i træets struktur. Der er ikke to køkkener som er 100% ens, det er charmen ved et snedkerkøkken.