Fællesnævneren for snedkerkøkkener, er fingersamlede træsskuffer

Kombiner dit IKEA køkken med eksklusive, fingersamlede massivtræskuffer i flere træsorter. Det er detaljen som gør forskellen. Få et stilrent, hvidt, grebsfrit køkken fra IKEA og skift skufferne ud med fingersamlede massivtræskuffer, og så har du et snedkerkøkken, hvor ingen kan se, at det er et IKEA køkken.

 

Alle Form Plus skuffer passer til IKEAs skuffer. Man kan nemt ombytte skufferne til fingersamlede massivtræskuffer. De fås både som skuffer med en front på og som indvendige bakker.

Skuffer

Alle vores fingersamlede træskuffer er snedkereret så de nemt kan erstatte IKEA´s køkkenskuffer. Med denne løsning opnår du et utroligt eksklusivt look.

Skuffer

Alle vores fingersamlede træskuffer er snedkereret så de nemt kan erstatte IKEA´s skuffer. Med denne løsning opnår du et utroligt eksklusivt look.

Indvendig skuffer

Udnyt pladens optimalt med vores indvendig træskuffer. Med denne løsning får du mulighed for flere skuffer uden at gå på kompromis med designet.

Plus Tilbehør

Alt på rette plads. Hold orden i dine skuffer med en eksklusiv bestikindsats. De passer til alle vores skuffetyper. Indretningen er som på billedet.