10 Gode råd

1

Start med inspiration

Find ud af, hvordan dit drømmekøkken ser ud, inden du sætter begrænsninger og bliver mere realistisk. Find inspiration på nettet, besøg køkkenbutikker, læs bøger og boligmagasiner.
2

Vælg en stil

Vælg en stil der passer til resten af huset. Stilen skal afspejle husets kvaliteter og understrege de ting, der foregår i rummet.
3

Overvej dit behov

Overvej dit behov for plads og funktioner i køkkenet. Er det fint nok med et lille køkken, eller skal du vælte en væg, og inddrage et andet rum, for at få et køkken-alrum med plads til gæster, tv og lektielæsning.
4

Besøg mere end én køkkenbutik

Og husk, at kvalitet og design koster!
5

Læg et budget

Hvor meget må dit nye køkken koste? Husk at sætte 10 procent yderligere af, til uforudsete udgifter. Tilvalget af materialer til bl.a. bordplade og køkkenelementer har stor betydning for prisen.
6

Flyt ikke vask og opvaskemaskine

Hvis du river et eksisterende køkken ned, så sørg for at holde vask og opvaskemaskine i nærheden af, hvor de stod før. Det koster mange penge at flytte vandrør, afløb og elinstallationer.
7

Indret med korte afstande

Det skal være nemt at bevæge sig mellem køleskab, vask og kogeplader. Her foregår en stor del af trafikken i køkkenet, så de må ikke ligge for langt fra hinanden. Der bør heller ikke være nogen forhindringer på vejen.
8

Undgå for mange køkkenelementer

Forhold dig realistisk til, hvad der er plads til i det rum, som køkkenet skal være i. Lad være med at proppe alt for mange funktioner og køkkenelementer ind i et lille rum. Det bliver rodet og uoverskueligt.
9

Undgå for meget udstyr

Lad være med at fylde et lille køkken med alt for mange køkkenmaskiner og andet udstyr. De fleste køkkenopgaver kan du fint klare med almindeligt køkkenudstyr.
10

Sørg for masser af bordpladeplads

Det er især vigtigt, at der er godt med bordplads omkring køleskab, kogeplader og vask.

Skulle du stadig have ubesvarede spørgsmål…

Så giv os et kald på: +45 70 60 50 98

Eller send os en mail på: ekspert@form-plus.dk